“Venise la mine o prietena foarte draga ca sa afle ceva legat de viitorul ei.

Am facut o etalare cu cartile Lenormand si chiar de la inceput a aparut o combinatie care indica moartea ei.

Am refacut cartile din nou, le-am etalat si din nou combinatia aparea.

Am refacut de cateva ori etalarea si combinatia tot revenea.

Experienta mea cu acele carti m-a facut sa ma alarmez foarte mult.

Am facut si un Grand Tableau (o etalare mai complexa care include toate cartile din pachet) si cartea care o reprezenta pe amica mea aparea ultima. Fara niciun viitor doar cu o combinatie care indica moartea, deasupra ei.

Imi era din ce in ce mai greu sa imi ascund nelinistea fata de ea.

Am facut o etalare pe urmatorii ani, pentru fiica ei. Si m-am uitat dupa cartea care reprezenta mama. Si iar combinatia de carti aducatoare de moarte aparea.

Am refacut divinatia activand cartile si pentru sotul ei si pentru ceilalti copii. Si de fiecare data, acea combinatie reaparea. Ca sotia murea. Ca mama murea.

Am inceput sa plang necontrolat. Stiind cu siguranta ca se va intampla ceva nefast in curand.

La un moment dat insa, am avut un gand. Pentru ca am aceasta informatie, undeva probabil exista posibilitatea sa o schimb.

I-am spus si prietenei mele si am inceput sa meditam, sa ne rugam, sa chemam ingeri si ghizi spirituali si orice entitate de lumina ne-am mai amintit noi ca exista.

Si dupa fiecare rugaciune dadeam din nou in carti ca sa vedem cum va fi viitorul. Si  combinatia accea nesuferita iar aparea.

Am reinceput sa ne rugam cu si mai multa evlavie. Toata noaptea. Dimineata eram epuizate. De rugaciuni, de plans, de meditatii si de ghicitul in carti.

Mi-am jurat sa nu imi las prietena sa plece pana nu vedeam cartile curate.

Ne-am hotarat sa dormim putin si inainte sa ne bagam la somn sa ne programam mental sa schimbam acea combinatie de carti.

M-am dus mai intai sa fac un dus si in timp ce stateam sub apa care curgea am continuat sa ma rog, sa implor si sa plang. La un moment dat m-am simtit intr-un fel ciudat. Ca si cand tot universul putea fi cuprins in inima mea. In acel moment lumina din baie a licarit si s-a stins.

ghicit in carti

A fost ca un moment de ‘’AHA’’ dintr-un film parca, cand luminile se sting si totul se opreste pentru o secunda.

Luminile s-au reaprins si am alergat intr-un suflet sa vad ce spun cartile. Era cea mai frumoasa combinatie pe care am vazut-o vreodata.

O parte din carti aratau rugaciunile noastre si munca spirituala. A doua parte a cartilor arata ca amica mea va fi printre noi mult timp si va primi darul unui nou drum.

Am mai amestecat cartile si am refacut divinatia si combinatiile bune au continuat sa apara.

Si am refacut si pentru toti membrii familiei. Si la toti aparea amica mea avand un viitor langa ei.

In acea zi am stiut ca am reusit sa facem ceva.

La cinci zile dupa aceasta intamplare, prietena mea ma suna si imi spune: ‘’ M-am trezit de dimineata cu o stare foarte proasta. Cu un sentiment foarte ciudat. In timp ce conduceam pe autostrada am resimtit acel sentiment neplacut cu care m-am trezit. Am continuat sa conduc cu o viteza normala, cand, la un moment dat, o pasare alba a zburat si s-a izbit de geamul meu, prabusindu-se moarta. Nu s-a izbit de parbriz, ci de geam. Era ca si cand ar fi fost trimisa direct spre mine, in locul meu.

In acel moment am stiut ca am primit o a doua sansa si am multumit pasarii si divinitatii pentru ca mi-o daduse.’

Povestindu-mi intamplarea de pe autostrada, am realizat ca, cartile iti prezic intr-adevar viitorul. Dar pe baza dorintei din prezent. Dar daca iti schimbi dorinta sau faci orice schimbare in formula vietii tale zilnice, acea predictie se va schimba. ”

Intamplarea de mai sus este povestita de Rana George in ghidul ei de divinatie Lenormand. Eu doar am tradus-o.

Rana este o clarvazatoare araba in familia careia de secole, pe linie materna, s-au transmis informatii legate de divinatie.

Ea spune ca, de la acea intamplare cu prietena ei, divinatul in carti pe care il facea s-a schimbat.

Cand vedea o combinatie de carti negativa, ii recomanda clientului sa faca ceva neobisnuit, ce nu a mai facut pana atunci, ca sa incerce sa schimbe acel drum.

Este confirmat si de catre astrologia chineza ca destinul este ceva ce-ti este dat. Este ceva cu care te nasti si viata te duce pe drumul lui ca sa ti-l implinesti. Acest destin dat ne este ‘’dat’’ doar intr-o proportie de 30%. Ce este insa dincolo de acest procent este de fapt liberul arbitru.

Si intr-adevar, alegerile pe care le facem ne determina de fapt destinul.

De multe ori insa, nu prea stim ce sa alegem atunci cand suntem la o rascruce.

Dar nicio problema nu apare fara solutia ei. Pentru ca, undeva, acolo… in Univers, cineva isi doreste sa facem alegerile bune. Si ne pune la indemana diverse instrumente.

Ca se numeste Tarot,  Yi Ching, metoda Silva, shamanism, metoda frunzelor sau a televizorului …. este prea putin important.

Cu totii avem in interiorul nostru instrumentele.

Metoda este chiar in tine. Tehnica o stii deja. Doar ca nu ti-ai amintit-o…. INCA.

Cu drag de destin,

Alina Barcan

P.S.

Daca esti curios, cartea scrisa de Rana George o gasesti mai jos. Si pachetul de carti reprodus dupa desenele lui Mlle Lenormand. Care a propos, am uitat sa iti spun ca a fost clarvazatoarea si ghicitoarea lui Napoleon si a Josefinei.

Sa stii insa ca exista o hiba cu cartea. Este atat de buna, incat devii dependent de ea.

Ghid pentru prezicerea viitorului prin LENORMAND by Rana George

Pachet carti Lenormand

Mini saculet pachet carti