Despre Vise

De cand am facut acest blog, sunt intrebata deseori:  Si de ce as avea nevoie sa inteleg semnificatia viselor ?

Prin descifrarea unui vis, devii constient de partile din tine insuti, pe care ti le negi.

Pentru ca, ceea ce nu stie multa lume, este faptul ca, inchizand undeva acele parti din noi insine care nu ne plac – fara sa stim, sigilam comorile noastre cele mai pretioase.

Descifrarea mesajului din vis te ajuta sa-ti imbunatatesti viata. O astfel de explorare,  este o forma de exercitiu de dezvoltare personala.

Dezvoltare personala, insemand acel lucru pe care il faci azi si ieri nici macar nu te gandeai ca ai fi capabil sa-l realizezi.

Scopul articolelor mele este sa-ti dea niste chei, niste piste prin care sa poti vedea mai clar prin jungla dorintelor, fricilor si resurselor personale.

De la `tata` Freud, stim ca visele sunt in marea lor parte creatia noastra exclusiva. Iar interpretarea lor este unica. Tu esti de fapt adevaratul interpretator de vise.

Eu sunt doar un ghid care te ajuta sa iti scoti mastile de pe conflictele interioare, sa iti triezi mai bine dorintele si nevoile. Dar totodata sa iti expui si capacitatile si resursele, prea des ignorate.

La finalul fiecarei saptamani, aleg la intamplare, doua din visele primite pe adresa alina@mesajuldinvis.ro si trimit interpretarea persoanei care a trimis visul. Poti fi printre castigatori.

Scrie-mi visul tau, doar daca chiar vrei sa ii intelegi mesajul.

Cu drag,

Alina Barcan