Cine sunt eu: Alina BARCANAlina Barcan

Sunt manager intr-o multinationala. Si timp de cativa anii am avut o echipa formata numai din baieti. Vreo 10 la numar. Toti ingineri. Eu economist. Finantist mai exact.

Si sunt “curs-aholica”

Iar momentul cand am inceput eu sa devin “curs-aholica” a fost cand au inceput sa tot creasca numarul de baieti din echipa mea. Initial incepusem cu 5. Si pe masura ce tot mai angajam am vrut sa merg la cursuri de mecanici auto. Sa inteleg si eu ce vorbesc ei.

Chiar mi-am programat intalniri periodice cu un amic. Sa imi povesteasca cum este cu electronica pe masini si sa inteleg cum interactioneaza intre ele diverse calculatoare (UCH-ul, calculator-ul de aribag…etc.).

Atat de groaza imi era insa cand venea ziua, incat ba intarziam, ba uitam, ba aparea tocmai atunci ceva neprevazut…..Spre dezamagirea lui, intr-o zi am renuntat.

Am inceput insa sa merg la cursuri de dezvoltare personala. Simteam nevoia sa-mi imbunatatesc totusi ceva care sa ma ajute in interactiunea “tehnica” cu ei.

“Curs-aholica” cum spuneam. Scapasem de rata la masina. Si acum incepusem sa merg la cursuri de banii astia. Ajunsesem ca in fiecare seara sa vin acasa pe la ora 10-11 iar week-end-urile nu ma mai prindea nici un prieten. Tot timpul meu liber eram la cursuri.

Am inceput cu Programare Neuro-Lingvistica (NLP) nivelul Practitioner si am continuat de doua ori cu Master.

S-au intins pe vreo 2 ani, timp in care am realizat ca pot comunica cu baietii din echipa, fara sa stiu neaparat ce imi spun.

Au urmat pe urma cursuri de Trainer, de Consilier pentru Dezvoltare Personala, cursuri de Interpretari de Vise si Active Dreaming. Tehnici de activare a Intuitiei, cursuri in care te invatau sa intri in alfa ca sa-ti programezi mentalul ….

Si sincer, nu prea mai imi aduc aminte de multe altele care le-am facut. Unele gratis, altele cu bani. Unele cu traineri romani, altele cu traineri straini.

Continui sa merg la cursuri, doar ca am ajuns sa imi aleg maxim 1-2 pe luna.

Iar concediile, de ani de zile eu mi le fac prin tabere de dezvoltare personala. Cu Marius Simion, cu Daniel Zarnescu, cu Robert Moss, cu Elena Francisc si Horia Turcanu, …. cu…. cu… cu….

In foarte mare, cam asta sunt eu. Pasionata de tot ce este legat de subconstient, de puterea lui asupra noastra dar si de puterea noastra asupra lui.

Imi place sa explorez si sa ma explorez. Si sa aplic ce aflu din cursurile la care asist. Si ceea ce vad ca functioneaza la mine sa impartasesc si cunoscutilor.

Te astept cu mare drag sa ma citesti si sa-mi lasi comentarii, sa-mi dai share-uri la articolele care ti-au fost de folos.

Cu drag de vise,

Alina BarcanAlina Barcan